Skip to content

Genieten in ons restaurant

Zwembad met zonneterras

Restaurant Table Tafel Belegd broodje Sandwich - Tanzania Safari Lodge - Arusha

Restaurant

Geniet van de heerlijke recepten die onze ervaren kok dagelijks weet te bereiden. Jesca, onze chef cuisinier, heeft ruime ervaring en is getraind door een Europese chef met ervaring in Michelinsterren restaurants. Zij weet daardoor samen met haar team een afwisselend menu te bieden met zowel internationale als Afrikaanse elementen.  

In ons restaurant kun je terecht voor een gevarieerd menu. Het ontbijt bieden we à la carte met een keuze uit verschillende gerechten.

Voor de lunch hebben we een keuze uit warme en koude gerechten.

’s Avonds bieden we een à la carte 3-gangen diner met een dagelijks wisselende keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten.

Tot slot hebben we een apart pizza menu naar keuze.

Zwembad en terras

Verken een oase van rust: het zwembad in onze tropische tuin.

Te midden van onze tropische tuin kunt u genieten van ons royale zwembad dat u uitnodigt voor een verfrissende duik.

Voorzien van comfortabele ligstoelen nodigt ons terras ontworpen met lokale tanga stone u uit om te ontspannen met een goed boek. Geniet van een verfrissend drankje terwijl u ondertussen luistert naar tropische vogels.

Al onze villa’s kijken uit op de tropische tuin met royaal zwembad. Het zwembad bestaat uit een diep en een ondiep gedeelte en wordt omringd door een fijn terras.

Geniet na een dagje actief te zijn geweest op een van onze luxe zonnebedden of neem een frisse duik in het zwembad.

Zwembad Swimmingpool Zonneterras - Tanzania Safari Lodge - Arusha
Activiteiten - Tanzania Safari Lodge - Arusha

Activiteiten

De Tanzania Safari Lodge biedt ook een scala aan activiteiten en excursies, waaronder begeleide safari’s, wandelingen in de natuur en een bezoek aan authentieke gemeenschappen.

Vanuit Tanzania Safari Lodge is het mogelijk om verschillende dagtours te maken. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren safari experts nemen u graag mee op wandelsafari naar Arusha National Park op zoek naar groot of kleiner wild of een wandeling naar of kanotocht op het nabijgelegen Duluti.

Voor een authentieke ervaring laten we graag Nambala village zien waar veel bewoners nog volledig zelfvoorzienend leven volgens eeuwenoude tradities. 

De markt van Tengeru, slechts een steenworp verwijderd van onze accommodatie, is een smeltkroes van geuren, kleuren en geluiden. Meerdere keren per week ontvouwt zich een levendige handelsplek, waar lokale producten en ambachten worden verhandeld. De markt biedt niet alleen een overvloed aan lokale producten, maar ook een uniek inkijkje in het dagelijks leven van de gemeenschap.

Tours en Safari - Tanzania Safari Lodge - Arusha

tours en safari

We bieden u mogelijkheden om de mooiste parken in de omgeving te bezoeken. Van de eindeloze Serengeti tot de indrukwekkende Ngorongoro krater of wat dacht u van het bijzondere Lake Natron of een bezoek aan de unieke Usambara mountains.

Baobab tree

tours en safari

We bieden u mogelijkheden om de mooiste parken in de omgeving te bezoeken. Van de eindeloze Serengeti tot de indrukwekkende Ngorongoro krater of wat dacht u van het bijzondere Lake Natron of een bezoek aan de unieke Usambara mountains.

Tours en Safari - Tanzania Safari Lodge - Arusha

Reviews

Faciliteiten

Copyright © 2024 – Tanzania Safari Lodge